Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Εταιρικό Προφίλ

Η διεθνής Co. Terrui, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2002 που είναι εξειδικευμένο στην ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις του εξοπλισμού γεωργίας. Έχει γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές της κατανάλωσης του waterer, του ανεμιστήρα κυκλοφορίας, του μόσχου hutch και της μάνδρας, των κτηνιατρικών εξαρτημάτων, του πλαστικού ελεύθερου φράκτη στάβλων και σίτισης και ηλεκτρική περίφραξη.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 19 έτους, έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 100 προϊόντα και έχουμε πάρει 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Εστιάζουμε επίσης στην ποιότητα των προϊόντων μας. Έχουμε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και αποκτηθε'ν ISO9001-2008 μας. Τα προϊόντα μας τελειώνουν βραβευθε'ντα ο κόσμος και έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 70 χώρες.

Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε το ζωικό κεφάλαιο υγιέστερο και πιό άνετο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Terrui ιδρύθηκε το 2002. Η επιχείρηση που άρχισε από το κύπελλο κατανάλωσης ζωικού κεφαλαίου, καλέσαμε επίσης το κύπελλο Terrui. Στο ίδιο χρόνο, Terrui άρχισε να παρέχει τα ηλεκτρικά περιφράζοντας προϊόντα στους πελάτες της Ευρώπης.

 

Το 2004, η οργάνωση terrui το εργοστάσιό της στη Σαγκάη και είναι pround να κατασκευαστεί υψηλός - κύπελλα ποιοτικής κατανάλωσης και ηλεκτρικά προϊόντα φρακτών για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ο κλάδος της Ρωσίας Terrui ήταν οργάνωση για να παρέχει το 2017 τα υψηλά κύπελλα κατανάλωσης qulity για την αγορά της Ρωσίας.

 

Το 2019, το νέο εργοστάσιο Terrui “s χτίστηκε σε Dafeng, επαρχία Jiang SU, Κίνα.

 

Η ομάδα πωλήσεων είναι responsble για τις διαφορετικές περιοχές, το γραφείο Dafeng είναι για την αγορά domestc, γραφείο Kunshan για το ηλεκτρονικό εμπόριο, κλάδος της Σαγκάη για την επιχείρηση κ.λπ. εισαγωγών και εξαγωγής.

 

 

 

 

 

 

 

Κίνα Shanghai Terrui International Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : TERRUI

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000-1500

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shanghai Terrui International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Terrui International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Terrui International Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις