NEWS
Σπίτι > News > Company news about Terrui Διαδίκτυο των πραγμάτων + του συστήματος λογισμικού αγροκτημάτων AI
EVENTS
Μας ελάτε σε επαφή με
86-21-64953307
Επαφή τώρα

Terrui Διαδίκτυο των πραγμάτων + του συστήματος λογισμικού αγροκτημάτων AI

2023-02-17

Latest company news about Terrui Διαδίκτυο των πραγμάτων + του συστήματος λογισμικού αγροκτημάτων AI

Το υλικό και το λογισμικό συνδύασαν μιας στάσης κατασκευαστής-Terui Διαδίκτυο των πραγμάτων + του συστήματος λογισμικού αγροκτημάτων AI

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Terrui Διαδίκτυο των πραγμάτων + του συστήματος λογισμικού αγροκτημάτων AI  0

Η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας κάνει την παγκόσμια αλλαγή με κάθε μέρα. Ο ψηφιακός και ευφυής εξοπλισμός και οι εφαρμογές έχουν φέρει επίσης τις νέες αλλαγές στη διαχείριση λιβαδιού, βελτιώνοντας πολύ τη δυνατότητα των διευθυντών λιβαδιού να ελέγξουν τη γενική κατάσταση στοιχείων και λειτουργίας του λιβαδιού.

 

Το ευφυές σύστημα Terui είναι ένα ψηφιακό διοικητικό λογισμικό που αναπτύσσεται από τη Σαγκάη Terui για την κτηνοτροφική παραγωγή. Μαζί με τον ευφυή εξοπλισμό λιβαδιού, παρέχει ένα διαφανέστερο διοικητικό όραμα λιβαδιού και έναν ευφυέστερο διοικητικό τρόπο.

 

 


 

Λεπτομερείς συλλογή δεδομένων και περίληψη

Τα σε πραγματικό χρόνο στοιχεία όσον αφορά την περιοχή αναπαραγωγής, όπως η συγκέντρωση αμμωνίας, η συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα, η θερμοκρασία και η υγρασία, κ.λπ. συλλέγονται με τον έλεγχο των ευφυών συσκευών και φορτώνονται στην πλατφόρμα σύννεφων σε πραγματικό - χρόνος. Η σε πραγματικό χρόνο κατάσταση του αγροκτήματος αναπαραγωγής μπορεί να μαθευτεί μέσω της πολυβάθμιων ανάλυσης μηχανισμών προειδοποίησης και ιστορικών στοιχείων που παρέχεται από το σύστημα. Όταν ο δείκτης στοιχείων υπερβαίνει την κανονική σειρά, οι χρήστες μπορούν αυτόματα να ελέγξουν τον εξοπλισμό ελέγχου περιβάλλοντος αναπαραγωγής, κινητός τηλεφωνικός έλεγχος της εξάτμισης, ψύξη, που ταΐζει και άλλος εξοπλισμός παραγωγής, έγκαιρος λύνει τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο αγρόκτημα αναπαραγωγής, μειώνει το κόστος παραγωγής του αγροκτήματος, κατάλληλος έλεγχος πελατών, μειώνει τον κίνδυνο ασθένειας του ζωικού κεφαλαίου.

Μέσω της λειτουργίας του «APP λογισμικού», παρουσιάζεται μπροστά από τους χρήστες σε τρεις διαστάσεις, και τα διαφορετικά χρώματα προειδοποίησης χρησιμοποιούνται για να δώσουν έμφαση στα μέρη που χρειάζονται την προσοχή των χρηστών. Οι χρήστες δεν πρέπει πλέον να ενυδατώσουν σε πολλά στοιχεία επιφάνειας στην επίμοχθη διαλογή και η κρίση, η διεπαφή είναι σαφής, βελτιώνοντας πολύ την αποδοτικότητα της διαχείρισης λιβαδιού.

Η βελτιστοποιημένη διαδικασία λιβαδιού παίρνει όλα ένα βήμα περαιτέρω

Το σύστημα AI Terrui ενσωματώνει την εφαρμογή των αγροτών, προς τα πάνω και την προς τα κάτω υποστήριξη της αλυσίδας βιομηχανίας κτηνοτροφικής παραγωγής, τον ευφυή εξοπλισμό ελέγχου του Διαδικτύου των πραγμάτων, τα μεγάλα στοιχεία και την τεχνολογία AI, και ενσωματώνει το σύστημα παραγωγής και επίβλεψης ολόκληρης της αλυσίδας βιομηχανίας κτηνοτροφικής παραγωγής, ώστε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ευφυούς παραγωγής, της λειτουργίας πλέγματος, της αποδοτικής διαχείρισης και της κατάλληλης υπηρεσίας των ποικιλιών κτηνοτροφικής παραγωγής. Κινητό APP, η πύλη PC και άλλες διεπαφές υπηρεσιών υιοθετούνται για να χτίσουν εν ενεργεία αγρότες τους μεγάλους ευφυείς κτηνοτροφικής παραγωγής πλατφορμών.

 

Ένα τηλέφωνο κυττάρων μπορεί να ελέγξει ένα ολόκληρο αγρόκτημα

Συγχρόνως, το ευφυές σύστημα Teriyat είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητο APP στο κινητό τερματικό. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ευφυές σύστημα TeriYat του αγροκτήματός τους ανά πάσα στιγμή με τη χρησιμοποίηση των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών ταμπλετών. Ακόμα κι αν δεν είστε στη σιταποθήκη, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στις συστάσεις στοιχείων και στόχου που από το σύστημα και να τις συγκρίνετε με την κατάσταση τομέων εγκαίρως.

 

Συγχρόνως, το ευφυές σύστημα Teriyat είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητο APP στο κινητό τερματικό. Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ευφυές σύστημα TeriYat του αγροκτήματός τους ανά πάσα στιγμή με τη χρησιμοποίηση των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών ταμπλετών. Ακόμα κι αν δεν είστε στη σιταποθήκη, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στις συστάσεις στοιχείων και στόχου που από το σύστημα και να τις συγκρίνετε με την κατάσταση τομέων εγκαίρως.

 

Το σύστημα AI Terrui μπορεί να πραγματοποιήσει τον περιεκτικό έλεγχο του αγροκτήματος αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας και της υγρασίας, της συγκέντρωσης διοξειδίου του άνθρακα, της συγκέντρωσης αμμωνίας, της ελαφριάς έντασης και του έγκαιρου μήκους, της διατροφής, της θερμοκρασίας σωμάτων και των πολύ διαισθητικών πληροφοριών εικόνας βίντεο της περιοχής αναπαραγωγής

 

Το σύστημα AI Terrui ανοίγει το δρόμο για τα στοιχεία να γίνει η εργασία, μια εποχή όπου τα μεμονωμένα ranchers μπορούν να εφαρμόσουν τις ιδέες τους για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα, την ικανότητα υποστήριξης και την απόλαυση των αγροκτημάτων τους. Όχι μόνο ότι, αλλά η πρόβλεψη της αποστολής του αγροκτήματος φώτισε πολύ το φορτίο. Όλο το σχετικό στοιχείο υποβάλλεται σε επεξεργασία στις φιλικές προς το χρήστη πληροφορίες και οι πρακτικές συμβουλές παρέχονται.

 

Η ψηφιακή αναλογική μεταλλαγή θα σας εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα από πάντα πριν. Θα βελτιστοποιήσει τη ροή της δουλειάς σας με να παράσχει σε σας τις πολύτιμες ιδέες οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Δώστε την πρόσθετη υποστήριξη στην καθημερινή επαφή αγελάδων ρουτίνας σας και προγραμματισμού μεμονωμένη για να καταστήσετε τη ζωή σας ευκολότερη, το κοπάδι σας υγιέστερο και το αγρόκτημά σας πιό κερδοφόρο.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλεκτρικοί μονωτές φρακτών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 shanghaiterrui.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.