NEWS
Σπίτι > News > Company news about Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει;
EVENTS
Μας ελάτε σε επαφή με
86-21-64953307
Επαφή τώρα

Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει;

2022-12-02

Latest company news about Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει;

 

Τι είναι κρύα πίεση;

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πίεση αναφέρεται συνήθως στην αντίδραση σωμάτων που προκαλείται από τη συχνή, μακροχρόνια διάρκεια ή τη σύντομη διάρκεια αλλά τις δραστικές αλλαγές στην υποκίνηση των ζώων. Αυτή η αντίδραση αλλάζει κυρίως τη σταθερότητα του εσωτερικών περιβάλλοντος, της φυσιολογίας και της συμπεριφοράς του ζώου. Οι μη συγκεκριμένες αλλαγές που προκαλούνται από την πίεση καλούνται συστημικό σύνδρομο προσαρμογής, και η κρύα πίεση είναι ένας από τους παράγοντες άγχους.

 

               τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 2         τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 3

 

Οι γαλακτοκομικές αγελάδες είναι ανθεκτικά στη θερμότητα ζώα, καταλληλότερα για στους δροσερούς όρους κλίματος, το καυτό καλοκαίρι θα παραγάγει την πίεση θερμότητας, κρύος χειμώνας, αγελάδες που η μακροπρόθεσμη έκθεση στο κρύο και θυελλώδες περιβάλλον, θα αναγκάσει επίσης την κρύα πίεση των γαλακτοκομικών αγελάδων, να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην απόδοση παραγωγής και την υγεία των αγελάδων, ειδικά για τους μόσχους και τα νέα βοοειδή θα είναι επιβλαβέστερος. Επομένως, το λιβάδι πρέπει να κάνει μια καλή εργασία στη χειμερινή κρύα πρόληψη και τη θερμή διαχείριση των αγελάδων, να μειώσει τη ζημιά της κρύας πίεσης στις αγελάδες, και να σταθεροποιήσει την κανονική παραγωγή του λιβαδιού

 

Αποτελέσματα της κρύας πίεσης στις γαλακτοκομικές αγελάδες

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 4   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 5

 

αποδυναμωμένο 1.A ανοσοποιητικό σύστημα

Όταν οι αγελάδες υποκινούνται από το κρύο, το νευρικό σύστημα, το ενδοκρινείς σύστημα και η ισορροπία ηλεκτρολυτών θα ενοχληθούν, με συνέπεια την πτώση της ασυλίας των αγελάδων. Ο μεγαλύτερος αντίκτυπος της κρύας πίεσης στις γαλακτοκομικές αγελάδες είναι η μείωση της συγκέντρωσης ασβεστίου αίματος και της άσπρης συγκέντρωσης κυττάρων αίματος, η οποία οδηγεί στη μετά τον τοκετό παράλυση, το εμβρυϊκό χαμόκλαδο, την προηγούμενη γαστρική καθυστέρηση, το metritis, τη μαστίτιδα και άλλες ασθένειες.

 

2.Milk η παραγωγή είναι κάτω

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υποκίνηση της χαμηλής θερμοκρασίας, οι αγελάδες πρέπει να φάνε περισσότερη ξερή ουσία ή να αναλύσουν περισσότερη ενέργεια και να αυξήσουν την κυκλοφορία αίματος, η οποία χρησιμοποιείται για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία σωμάτων. Κατά αυτόν τον τρόπο, η διανομή των θρεπτικών ουσιών και το αίμα που απαιτείται για την παραγωγή γάλακτος είναι σχετικά μειωμένες, με συνέπεια μια μείωση στην παραγωγή γάλακτος.

 

3.Hazard του τραύματος

Το χειμώνα, τα περιττώματα και τα ούρα των αγελάδων στο λιβάδι είναι εύκολο να παγωθούν, με συνέπεια το ανώμαλο έδαφος στην παιδική χαρά και το σπίτι, πάγος στο κανάλι σίτισης, το αρμέγοντας κανάλι και το κανάλι πόσιμου νερού, και την εύκολη ολίσθηση όταν περπατούν οι αγελάδες ή αναρριχούνται πέρα από τον οίστρο, που αυξάνει την επίπτωση της τραυματικής ασθένειας ποδιών και οπλών.

 

4.Frostbite του στήθους

Ο αυξανόμενος κίνδυνος του κρυοπαγήματος στηθών, του αδικαιολόγητου σχεδίου κρεβατιών λιβαδιού, της χαμηλής ποιότητας της κλινοστρωμνής, της φτωχής άνεσης ή ανάρμοστης λήξης, αυτοί οι όροι θα προκαλέσει την επαφή στηθών με τα παγωμένα περιττώματα και τα ούρα, εύκολα στις θηλές κρυοπαγήματος Ο χειμώνας δεν χρησιμοποιεί το λουτρό ιατρικής τύπων αντιψυκτικού θα αυξήσει την πιθανότητα του κρυοπαγήματος στηθών.

 

                         τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 6       τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 7       τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 8

 

Προληπτικά μέτρα για την κρύα πίεση στις γαλακτοκομικές αγελάδες

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 9

 

1. Κάνετε μια καλή εργασία της διαχείρισης σπιτιών αγελάδων

(1) ελέγξτε το σταύλο, βούλωμα επάνω οι τρύπες και οι διαρροές αέρα, και κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα με τη διαφανή πλαστική ταινία.

 

(2) καθαρίστε τα περιττώματα και τα ούρα στο κανάλι και το κρεβάτι σίτισης εγκαίρως κάθε μέρα.

 

(3) οι εγκαταστάσεις πόσιμου νερού ελέγχου για να εξασφαλίσουν επαρκές και φρέσκο πόσιμο νερό είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, και η θερμοκρασία του πόσιμου νερού διατηρείται σε 9 ~ 15℃.

 

(4) τακτοποιήστε το κρεβάτι εγκαίρως και το υλικό κλινοστρωμνής κρεβατιών αλλαγής.

 

(5) στη συντήρηση θερμότητας αλλά και κάνετε μια καλή εργασία του εξαερισμού, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το επιβλαβές αέριο σιταποθηκών δεν υπερβαίνει τα πρότυπα.

 

2. Έγκαιρος καθαρίστε επάνω τα περιττώματα και τα ούρα στην αίθουσα γάλακτος, το αρμέγοντας κανάλι και την είσοδο και την έξοδο της σιταποθήκης βοοειδών. Βάλτε τα λαστιχένια μαξιλάρια ή στρώστε με άμμο τα μαξιλάρια σε ισχύ αυτές οι στην τριβή αύξησης και αποτρέψτε τα βοοειδή από την ολίσθηση και την πληγή.

3. Ενισχύστε τον εξαερισμό και τη συντήρηση θερμότητας των υπόστεγων βοοειδών Διατηρήστε τον αρμέγοντας εξοπλισμό για να αποφύγετε το υπερβολικό άρμεγμα. Αναπτύξτε τις διαδικασίες χειμερινού αρμέγματος και επιλέξτε εμποτισμένο το αντιψυκτικό λουτρό μετά από το εμποτισμένο λουτρό.

4.TOMORROW διαχείριση

 

(1) ταΐστε ΑΥΡΙΟ επί τόπου για να αποτρέψετε την τήξη, και μην ταΐστε την παγωμένη, moldy και επιδεινωμένη τροφή.

 

(2) βελτιώστε το ενεργειακό επίπεδο τροφής συμπύκνωσης, που είναι γενικά 10% ~ 15% υψηλότερο από τα κανονικά πρότυπα σίτισης, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των αγελάδων να κρατηθεί έξω το κρύο το χειμώνα.

 

5. Διαχείριση μόσχων

(1) οι νεογέννητοι μόσχοι πρέπει να είναι ξηροί εγκαίρως και ταϊσμένοι σε έναν ενιαίο στάβλο με χλόη κλινοστρωμνής 2030cm την παχιά, με τη θέρμανση των εγκαταστάσεων εάν οι όροι επιτρέπουν.

 

(2) ενισχύστε τον εξαερισμό του σπιτιού μόσχων, αυξήστε τις εγκαταστάσεις θερμικής μόνωσης, κανονική απολύμανση, έγκαιρη αντικατάσταση του υλικού κλινοστρωμνής, και διατηρήστε την καλή περιβαλλοντική υγιεινή.

 

(3) οι απογαλακτισμένοι μόσχοι πρέπει να κρατηθούν σε μια λογική πυκνότητα σίτισης και να τους παρασχεθεί το επαρκές φρέσκο θερμό νερό και η υψηλής ποιότητας χορτονομή και οι σβόλοι.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 10

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 11

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια ζημιά το κρύο τονίζει να κάνει στις αγελάδες; Τι θα έπρεπε να γίνει για να το αποφύγει; 12

 

Η αυτόματη ηλεκτρική δεξαμενή νερού θερμοκρασίας θέρμανσης σταθερή είναι ένα καλύτερο μέτρο για να εξεταστεί η κρύα πίεση. Μετά από να αρχίσει τον ελεγκτή θερμοκρασίας, μπορεί αυτόματα να ολοκληρώσει τη λειτουργία θέρμανσης και μόνωσης για 24 ώρες. Επιπλέον, λόγω της ύπαρξης του αισθητήρα θερμοκρασίας, όταν θα διαβιβαστεί η θερμοκρασία ύδατος μέσα στις αλλαγές δεξαμενών, αυτό στο γραφείο ελέγχου σε πραγματικό - χρόνος, και έπειτα το σύστημα ελέγχου αποφασίζει εάν η ηλεκτρική ζώνη θέρμανσης πρέπει να σταματήσει ή να συνεχίσει.

 

Ο ρόλος της αυτόματης ηλεκτρικής δεξαμενής νερού θερμοκρασίας θέρμανσης σταθερής στο λιβάδι:

1. Η κύρια λειτουργία είναι να εξασφαλιστούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των βοοειδών και των προβάτων, επειδή η αυτόματη ηλεκτρική δεξαμενή κατανάλωσης θερμοκρασίας θέρμανσης σταθερή μπορεί να πραγματοποιήσει το αυτόματο νερό, έτσι ώστε το ποτό βοοειδών και προβάτων ποτίζει ανά πάσα στιγμή.

2. Αφετέρου, κατά είσοδο της εποχής φθινοπώρου και χειμώνα, τη βοοειδή και τα πρόβατα μπορούν να πιουν το θερμό νερό ανά πάσα στιγμή, το οποίο είναι καλό για το στομάχι και το σύνταγμα των βοοειδών και των προβάτων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλεκτρικοί μονωτές φρακτών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 shanghaiterrui.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.